Sivuston käyttöehdot

WWW-sivuston käyttöehdot

1. Ehdot

Avaamalla tämän sivuston, sitoudut noudattamaan näitä verkkosivuston käyttöehdot, kaikkien sovellettavien lakien ja määräysten sekä hyväksyy, että hän vastaa noudattamisesta paikallisten lakien. Jos et hyväksy mitään näistä ehdoista, et saa käyttää tai päästä tämän sivustoon. Sisältämästä materiaalista tällä sivustolla on suojattu tekijänoikeuslaeilla ja tavaramerkkioikeus.

2. Käytäjä lisenssi

Lupa myönnetään tilapäisesti ladata yhden kopion materiaaleista (tiedot tai ohjelmistot) on Suomenhitsaus verkkosivuilla henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen tilapäinen katselun vain. Tämä on toimiluvan myöntämisestä, ei omistusoikeuden siirto, ja tämän lisenssin et saa:
muokata tai kopioida materiaaleja;
käyttää materiaaleja mihinkään kaupalliseen tarkoitukseen tai mistään julkisesti nähtäville (kaupallinen tai ei-kaupallinen);
yritä purkaa tai purkaa ohjelmistoa sisältämä Suomenhitsaus verkkosivuilta;
poistaa tekijänoikeutta tai muuta muistiinpanoja materiaaleista; tai
siirtää materiaalit toiselle henkilölle tai ”peili” materiaalin muulla palvelimella.
Tämä lisenssi päättyvät automaattisesti, jos rikot jotakin näistä rajoituksista ja voivat irtisanoa Suomenhitsaus milloin tahansa. Lopettaessaan katselukokemuksia näiden materiaalien tai päätyttyä tämän lisenssin, sinun täytyy tuhota ladatut materiaalit hallussasi joko sähköisessä tai painetussa muodossa.

 

3. Disclaimer

Materiaalit on Suomenhitsaus kotisivuilta tarjotaan ”sellaisenaan”. Suomenhitsaus ei takaa, eikä epäsuoraa, ja täten irtisanoutuu ja tekee tyhjäksi kaikki muut takuut, mukaan lukien rajoituksetta oletetut takuut tai soveltuvuudesta kaupankäynnin, sopivuudesta tiettyyn tarkoitukseen, tai ei-immateriaalioikeuksien tai muiden oikeuksien loukkaamista. Edelleen, Suomenhitsaus ei takaa tai tee esityksiä koskevat tarkkuutta, todennäköinen tuloksia tai luotettavuutta materiaalien käyttöä sen verkkosivulla tai muutoin liittyvät tällaisia aineita tai mitä tahansa sivustoja linkitetty näille sivuille.

 

4. rajoitukset

Missään tapauksessa Suomenhitsaus tai sen toimittajat eivät ole vastuussa mistään vahingoista (mukaan lukien, rajoituksetta vahingot tietojen katoamisesta tai voiton vuoksi tai liiketoiminnan keskeytyksestä,) johtuvat käytöstä tai kyvyttömyydestä käyttää materiaalia Suomenhitsaus internet-sivuilla, vaikka Suomenhitsaus tai Suomenhitsaus valtuutettu edustaja on ilmoittanut suullisesti tai kirjallisesti tällaisten vahinkojen mahdollisuudesta. Koska jotkut lainsäädäntö ei salli rajoituksia epäsuorien takuiden tai vastuun rajoitukset välillisistä tai satunnaisista vahingoista, nämä rajoitukset eivät välttämättä koske teitä.

5. Korjaukset ja Errata

 

Materiaalit esiintyvät Suomenhitsaus kotisivuilta saattaa sisältää teknisiä, kirjoitusvirheitä, tai valokuvan virheitä. Suomenhitsaus ei takaa, että minkä tahansa materiaalia sen verkkosivuilla ovat tarkkoja, täydellisiä tai ajantasaisia. Suomenhitsaus voi tehdä muutoksia sisältämästä materiaalista internetsivuillaan milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Suomenhitsaus ei kuitenkaan sitoudu päivittämään materiaaleja.

6. Linkit

 

Suomenhitsaus ei ole tarkistanut kaikkia sivustolle linkitetyn sen Internet web-sivuston ja ei ole vastuussa sisällöstä mitään linkitetyn sivuston. Sisällyttäminen mikään linkki ei merkitse vahvistusta Suomenhitsaus sivuston. Käyttää kaikkia tällaisia linkitetty web-sivusto on käyttäjän omalla vastuulla.

7. sivuston käyttöehdot muutokset

 

Suomenhitsaus voi muuttaa näitä käyttöehtoja sen verkkosivuston milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Käyttämällä tämän sivuston sitoudut noudattamaan kulloinkin voimassa version näiden ehtojen käyttöehdot.

8. Sovellettava laki

 

Kaikki väitteet liittyvät Suomenhitsaus verkkosivuilla on lakia osavaltion Finnland huomioimatta sen ristiriitaa koskevia määräyksiä.

Yleiset ehdot käyttöön soveltuvia Web-sivusto.
Tietosuojakäytäntö

Asiakkaiden tietosuoja on meille erittäin tärkeää. Niinpä olemme kehittäneet tätä käytäntöä, jotta voit ymmärtää, miten keräämme, käyttö, kommunikoida ja luovuttaa ja käyttää henkilökohtaisia tietoja. Seuraavassa hahmotellaan tietosuojakäytännöstämme.

Ennen tai ajankohtana keräävät henkilötietoja, me tunnistaa niihin tarkoituksiin, joihin tietoja kerätään.
Keräämme ja käyttää henkilökohtaisia tietoja ainoastaan tavoitteena täyttävään tarkoituksiin meidän ja muiden yhteensopivien tarkoituksiin, ellemme suostumus kyseisen henkilön tai lain vaatimalla tavalla.
Me vain säilyttää henkilökohtaisia tietoja niin kauan kuin on tarpeen täyttämiseksi näihin tarkoituksiin.
Keräämme henkilökohtaisia tietoja laillisin ja oikeudenmukainen keinoin ja tarvittaessa tietäen tai suostumusta asianomaiselle.
Henkilötietoja pitäisi olla merkitystä siihen tarkoitukseen, johon se on tarkoitus käyttää, ja, siinä määrin kuin niitä tarvitaan näihin tarkoituksiin, pitäisi olla tarkkoja, täydellisiä ja ajan tasalla.
Me suojaa henkilökohtaisia tietoja kohtuullisin turvallisuustakeita katoamisen tai varkauden sekä luvatonta käyttöä, luovutusta, kopiointi, käyttö tai muuttaminen.
Teemme helposti saatavilla asiakkaille tietoa politiikan ja käytäntöjen hallinnointiin liittyviä henkilökohtaisia tietoja.

Olemme sitoutuneet toimimaan liiketoimintaamme mukaisesti näitä periaatteita, jotta varmistetaan, että salassa henkilötiedot suojataan ja ylläpidetään.